Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Pentru Sotie

La Multi Ani Pentru Sotie. La multi ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! Am pregatit o petrecere surpriza pentru tine! Cu toată inima îți doresc o zi de naștere fericită! La mulți ani, prietena mea scumpă! Să aibă o viață frumoasă și plină de zâmbete!

Fie ca incepand cu aceasta zi speciala sperantele tale sa se implineasca, florile sa iti un mare la multi ani pentru persoana care a fost mereu langa mine! Azi e ziua sotului meu.:) 39 de ani petrecuti in aceasta lume,iar dintre ei 17 langa mine,ai fost in toate clipele cand credinta si iubirea pe care o simt pentru isus a avut nevoie de sacrificii. La multi ani, fratiorul meu scump! Mama, tata, frate, soră, rude, prieteni, copii, iubit, iubită, soț, soție și colegi. Îți doresc să fii mereu iubită, apreciată, energică și dornică să reușești cât mai multe.

Felicitari De La Multi Ani Pentru Sotie La Multi Ani Sotia Mea Sa Ti Fie Viata Un Buchet De Flori Mesajeurarifelicitari Com
Felicitari De La Multi Ani Pentru Sotie La Multi Ani Sotia Mea Sa Ti Fie Viata Un Buchet De Flori Mesajeurarifelicitari Com Source from : https://www.mesajeurarifelicitari.com/felicitari-pentru-sotie-pf-34-i-24621.html
Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar. La multi ani, sa traiesti si sa fii sanatos, frumosul meu! Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii. Astazi nu este o zi oarecare. De ziua ta, vreau sa te bucuri si sa chefuiesti!

La mulți ani, prietena mea scumpă!

La mulți ani, te felicit din tot sufletul meu. Să aibă o viață frumoasă și plină de zâmbete! De ziua ta iti urez 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 de zile fara la multi ani! Prietenul meu, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii.

Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! Multă sănătate și noroc copilului tău! Petrecem ziua ta de naștere împreună de atâția ani, iar tu întinerești de fiecare dată. Iti doresc tot binele din lume! Astazi nu este o zi oarecare.

Citate Facebook By Cristian Harhata La Multi Ani Scumpa Mea Sotie
Citate Facebook By Cristian Harhata La Multi Ani Scumpa Mea Sotie Source from : http://citatefacebook.blogspot.com/2015/11/la-multi-ani-scumpa-mea-sotie.html
Sănătate de fier pentru încă 120 de ani, înțelepciune, prudență. Sa cresti mare, mare la multi ani! La mulți ani, drăguța mea nepoată! Îți doresc să fii mereu iubită, apreciată, energică și dornică să reușești cât mai multe. Astazi nu este o zi oarecare.

Îți doresc să fii mereu iubită, apreciată, energică și dornică să reușești cât mai multe.

De ziua ta, vreau sa te bucuri si sa chefuiesti! Sper sa iti placa tortul. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! La mulți ani, te felicit din tot sufletul meu. Iti doresc tot binele din lume!

Sper sa iti placa tortul. In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani prietenul meu! Pe cât de repede crește, pe atât de mult să îți însenineze viața! Cu toată inima îți doresc o zi de naștere fericită!

Felicitari De Zi De Nastere Pentru Sotie La Multi Ani Sotia Mea De Ziua Ta De Nastere Iti Doresc Sanatate Si Noroc Mesajeurarifelicitari Com
Felicitari De Zi De Nastere Pentru Sotie La Multi Ani Sotia Mea De Ziua Ta De Nastere Iti Doresc Sanatate Si Noroc Mesajeurarifelicitari Com Source from : https://www.mesajeurarifelicitari.com/felicitari-pentru-sotie-pf-34-i-10748.html
Fie ca munca să îți aducă bucurie, iar inima să vrea acasă acolo unde te vor aștepta dragostea, fidelitatea, înțelegerea. Prietenul meu, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te. La multi ani, pui de om! De ziua ta, vreau sa te bucuri si sa chefuiesti! Felicitare de zi de nastere pentru tata.

La mulți ani, te felicit din tot sufletul meu.

La multi ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! Îți doresc să te bucuri de lumea înconjurătoare, să ai putere în trup și suflet. Fie ca munca să îți aducă bucurie, iar inima să vrea acasă acolo unde te vor aștepta dragostea, fidelitatea, înțelegerea. Pagina multumeste tuturor vizitatorilor ,prietenilor si viitorilor prieteni! De ziua ta, vreau sa te bucuri si sa chefuiesti!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Pentru Sotie"