Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Pe Trei Zile

Vremea Pe Trei Zile. Prognoza meteo în chișinău pe 10 zile prognoza meteo în moldova. Vremea pe 2 zile sâmbătă cerul va avea înnorări temporare, iar dimineaţa, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu burniţă. Astăzi e duminică, 7 martie 2021. Exacte și detaliate prognoza meteo în chișinău. Vremea tîrşiţei moldova în urmatoarele zile.

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Prognoza meteo pentru trei zile. Așa arată tabloul meteo pentru următoarele trei zile. Luni, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de duminică. Vremea se mai încălzeşte faţă de zilele anterioare, mai ales în estul şi în sudul ţării, astfel că temperaturile maximevor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice.

Vremea In Această Noapte Si In Următoarele Trei Zile Prognoza Meteo In Bucuresti Si In ţară
Vremea In Această Noapte Si In Următoarele Trei Zile Prognoza Meteo In Bucuresti Si In ţară Source from : https://www.mediafax.ro/azi/vremea-in-aceasta-noapte-si-in-urmatoarele-trei-zile-prognoza-meteo-in-bucuresti-si-in-tara-17904544
Asta anunță administrația națională de meteorologie (anm) pentru următoarele zile. Joi, vremea nu se schimbă radical. Monitorizăm cel puțin șase poluanți care au impact asupra aerului și sănătății dvs. Joi vremea se anunta calda pentru data la care ne aflam, dar destul de ploioasa. Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele vremii meteo este aproximativ de 80%.

Luni, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de duminică.

În următoarele zile, vremea se răcește puțin. Prognoza meteo pentru trei zile. Vremea se menţine instabilă, iar valorile termice diurne, deşi sunt în creştere faţă de ieri, în sudul ţării se vor menţine sub cele normale pentru această dată. Prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât mediile climatologice specifice începutului de noiembrie, astfel că cele maxime se vor încadra între.

Prognoza meteo pentru trei zile. Luni va reveni instabilitatea atmosferică și va ploua în majoritatea regiunilor țării. Cele două fenomene sunt așteptate mai temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă şi pe litoral şi 26 de grade în banat, iar cele minime se vor situa. Cerul va fi acoperit de nori care ne vor aduce precipitații de scurtă durată pe întreg teritoriul țării. Codul rosu de canicula va fi urmat de alte fenomene meteo extreme.

Prognoza Meteo Pentru Următoarele Trei Zile Cum Va Fi Vremea
Prognoza Meteo Pentru Următoarele Trei Zile Cum Va Fi Vremea Source from : https://www.fanatik.ro/prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-trei-zile-cum-va-fi-vremea-15477743
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea intensificări izolate pe crestele montane. Meteorologii prognozează averse cu descărcări electrice în toată țara. Indexul de calitate a aerului (aqi) oferă informații despre calitatea aerului pe care îl respirați și impactul său asupra sănătății. Duminică, luni și marți temperaturile vor scădea și sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Vremea se mai încălzeşte faţă de zilele anterioare, mai ales în estul şi în sudul ţării, astfel că temperaturile maximevor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice.

Monitorizăm cel puțin șase poluanți care au impact asupra aerului și sănătății dvs.

Valorile termice vor continua să scadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei când probabilitatea pentru intensificări ale vântului, averse și trecător descărcări electrice va fi ridicată. Duminică, în zonele de deal şi de munte, în special cele din vestul ţării, va predomină o vreme frumoasă, cu cer variabil. Indexul de calitate a aerului (aqi) oferă informații despre calitatea aerului pe care îl respirați și impactul său asupra sănătății. Meteorologii prognozeaza ca vremea se va mentine calda, marti, in cea mai mare parte a teritoriului, dar va deveni in general.

Vremea pe 2 zile sâmbătă cerul va avea înnorări temporare, iar dimineaţa, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu burniţă. Luni, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de duminică. Soarele răsare la 06:38 și apune la 18:04. 6 de rezultate pentru eticheta vremea pe trei zile. Exacte și detaliate prognoza meteo în chișinău.

Prognoza Meteo Pentru Trei Zile Cum Va Fi Vremea In București
Prognoza Meteo Pentru Trei Zile Cum Va Fi Vremea In București Source from : https://www.cancan.ro/prognoza-meteo-pentru-trei-zile-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti-20228005
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât mediile climatologice specifice începutului de noiembrie, astfel că cele maxime se vor încadra între. Doar prin zona banatului nu va ploua. Stirile zilei din social : Vremea frumoasa se mentine si in weekend insa, din. * vreme indică în ora locală.

2:23 antena 3 167 979 просмотров.

Valorile termice vor continua să scadă. Citeste acum toate articole despre vremea pe trei zile pe digi24.ro. Doar prin zona banatului nu va ploua. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât mediile climatologice specifice începutului de noiembrie, astfel că cele maxime se vor încadra între. Temperaturile vor atinge 26 de grade.

Posting Komentar untuk "Vremea Pe Trei Zile"