Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

De Mult Sau Demult

De Mult Sau Demult

Este foarte important să știm regulile de scriere și de pronunție și să nu avem dubii atunci când vine vorba să le punem în aplicare. Rosariomividaa3 și 203 alți utilizatori consideră că acest răspuns este de ajutor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Caut de mult timp si nu gasesc un dictionar explicativ roman. Demult este sinonim cu odinioară, însemnând cu mult timp înainte, de multă vreme. De mult timp, de multă vreme, de vreme îndelungată.

Aquarium Terrarium Photos Facebook
vizitati articolul complet aici : https://m.facebook.com/Aquarium-Terrarium-232352560113030/photos/?tab=album&album_id=295458680469084&mt_nav=1
Cand e vorba despre timp, cand se refera la interval de timp, e demult. Demult, în aceste locuri trăiau altfel de oameni. Demult (adverb) cu sensul de:

De mult nu am mai vorbit cu un om atât de inteligent ca dumneata!

De mult timp, de multă vreme, de vreme îndelungată. De mult (locuțiune adverbială) cu sensul de vreme îndelungată, de mult timp, de multă vreme. „demult şi „de mult, dar în situaţii diferite.

Constantin brancusi cuvinte intelepte true words quotes words. Demult, adverb de timp, şi structura de mult (locuţiune adverbială) sunt omofone, adică se pronunţă identic, dar se scriu diferit. Atât de mult sau așa de mult?

Jocuri Simple și Ieftine Pe Care Le Poți Face Singur Ii Danom Smart Games Jocuri De Ascuțit Mintea
vizitati articolul complet aici : https://danom.ro/2019/jocuri-simple-ieftine-2/georgiana/
Cu mult timp înainte, de multă vreme. Cu mult timp înainte, de multă vreme. Cand e vorba despre timp, cand se refera la interval de timp, e demult.

Este foarte important să știm regulile de scriere și de pronunție și să nu avem dubii atunci când vine vorba să le punem în aplicare.

Demult trăia un om tare înțelept în acest loc. Problema este când folosim de mult și când demult''? Constantin brancusi cuvinte intelepte true words quotes words.

De mult nu am mai vorbit cu un om atât de inteligent ca dumneata! ◊ mai demult = odinioară. 1) cu mult timp în urmă.

Demult De Mult Diacritica
vizitati articolul complet aici : https://diacritica.wordpress.com/2010/06/27/demult-de-mult/
Demult (adverb) cu sensul de: !de mult (de vreme îndelungată) loc. De tot, demult, departe, foarte, mult, tare, tocmai, (regional) extrem de;

Cu mult timp înainte, de multă vreme.

Atât de mult sau așa de mult? 1609 de vizualizări, 8 aprecieri. De ex pe saitul asta sunt alte exemple exact invers

Posting Komentar untuk "De Mult Sau Demult"