Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vand Casa Tg Mures

Vand Casa Tg Mures

7 case in ocna mures from 50.000 €. Vand casa zona centrala,locuit sau sediu firma,compusa din 4 camere ,bucatarie,2 bai,spatii depozitare,suprafata utila 129mp,magazie in curte,teren de cca 100mp,renovat,instalatiile electrice,de gaz si curent electric complet noi in 2008 iar in 2012 extins si mansardat,scara interioara,2 centrale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Explorează și case de vânzare! Imobiliare » case de vanzare. Vand casa resita vand casa brasov vand casa in onesti vand casa bacau casa de vanzare sancrai mures casa iancu srl cadou de casa noua vand duplex oras stefanesti judetul arges vand cherestea de stejar mures inchiriere casa tg mures casa in tg mures str tudor vladimirescu casa 5 camere tg.

Aleea Carpati Case De Vanzare In Targu Mures Compariimobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://compariimobiliare.ro/case-vile-de-vanzare/targu-mures/aleea-carpati
Acest anunț nu mai este activ (data de expirare a fost depașită). 7 case in ocna mures from 50.000 €. See 45 traveler reviews, 44 candid photos, and great deals for hotel president tg rooms at hotel president tg mures provide air conditioning, and guests can stay connected with free wifi.

De vanzare casa in corunca, mures.

Vezi 108 rezultate pentru vand casa targu mures la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 6.250 eur. 235 likes · 1 talking about this · 1 was here. Casa de vanzare 3 camere in targu mures, central, suprafata utila:

Casa de vanzare in targu mures. Casa de vanzare 3 camere in targu mures, central, suprafata utila: Suprafata teren 1000 mp, constructie 2005 in suprafata de 210 mp din care 50 mp mansarda mobilata birou, baie, 50 mp garaje cu 2 usi la telecomanda, incalzite de centrala separata, 110mp casa de locuit.

Unirii Case De Vanzare In Mures Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/mures-judet/q-unirii/
Casa de vanzare 5 camere targu mures exterior sud. Casa se vinde nemobilata si are un teren in spatele casei de 800 mp,este construita din caramida,acoperita cu tigla , si a fost construita in anul 1978. 7 case in ocna mures from 50.000 €.

Vă oferim spre vânzare o casă cu 3 nivele cu un teren de 2800mp în sângeorgiu de mureș.

Mures casa si teren 2000 mp, sat maiad, nr. 7 case in ocna mures from 50.000 €. Proprietatea care se vinde este situata la etajul i al casei , pe fiecare nivel exista doua familii, accesul este separat pentru fiecare familie.

Vand casa in satul gheorghe doja, 12 km de oras situata la strada asfaltata. .comision 0 % la cumparator. Robot din pachete de tigari reparatii clima auto oradea samsung a 40 2019 rezistenta boiler ariston 1800w pret retail park baia mare s8 cel mai mic pret robot de bucatarie volvo v50 vand autoturism volvo v 50 sau dau la schimb de casa in tg mures used the parking.

Anunturi Case De Vanzare Mures Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/mures-judet/
Pentru inceput as avea 3 intrebari: Casa tip p+m, ocupă o suprafață utilă de 120 mp și dispune de un teren cu suprafața în 250 mp. Vand casa si atelier in tg mures.

~20 m la drum vand teren 1100mp, deschidere 12,9m, la iesirea din tg.mures spre sighisoara, in spate la hotel sandoria, peste parau telefon:

Vand casa cu 15 ari teren pe strada baneasa in tg mures. 7 case in ocna mures from 50.000 €. Mures casa si teren 2000 mp, sat maiad, nr.

Posting Komentar untuk "Vand Casa Tg Mures"